Op avontuur naar je eigen natuur

hervind je veerkracht en ervaar meer moeiteloosheid en flow

Kris Schonken

flow facilitator
0476/05.04.91

   

knolselder schijven snijden

beleggen met geraspte mozarella, gerookte ham en courgette

kruiden met peper en 35 min in oven 180 graden

wortelen snijden en stomen of koken

rode ui en knoflook in olijfolie stoven

spinazie snijden en op bord verdelen

rode biet rauw of gekookt in stukjes snijden

rode biet over spinazie verdelen

vinegrette: olijfolie, appelciderazijn, kruidenzout, peper, zonnebloempitjes

vinegrette over spinazie verdelen

wortelen en gestoofde ui en look samenvoegen, toevoegen aan spinazie 

cordon bleu uit de oven halen en op bord dresseren samen met rozemarijn

Bon appétit

 * variatie in smaken

* variatie in kleuren

* variatie in bereidingswijzen

* bloedsuikerspiegelvriendelijk

* verzadigend

* darmflora

* happy

* bijna veggie

 

 

 

 

 

 

Share This