Klankcirkel

Ben jij iemand die kan genieten van een heerlijk warm bad? Kraan opendraaien, bad laten vollopen en eventjes in de rust vertoeven? Je gedragen voelen door het water? Misschien is een klankcirkel dan wel wat voor jou.

Tijdens deze cirkel creëren we samen een klankbad. Wanneer we klank maken, produceren we geluidsgolven, trillingen, vibraties. Door dit een hele poos te doen,  kunnen deze trillingen helemaal aanwezig komen in alle cellen van ons lichaam én  in de ruimte rondom ons.


We creëren samen een klankbad, we voegen onze eigen klankvibratie toe aan het bad en ontvangen de vibraties van het bad.
De klanken blenden zich, als vanzelf, tot een harmonisch geheel.

Het effect van een klankbad is dat spanningen in het lichaam, in eerste instantie in keel en hartgebied aangeraakt worden, subtiel losgetrild, en uiteindelijk losgelaten kunnen worden. Een gedragen en ontspannen gevoel dient zich aan. Ons zenuwstelsel ervaart een diepe rust. Het zelfhelend vermogen van het lichaam gaat aan.


Heel concreet maken we een cirkel met 8 deelnemers, we zetten als het ware de kraan open door samen klank te geven. Wanneer het klankbad helemaal aanwezig is, vertoeven we er een tijd in. We ervaren de vol-ledig-heid van de stilte. Nadien is er ruimte om te delen over je ervaring indien je dat wenst. Voor deze cirkel hoef je geen (zang)ervaring te hebben en niet te kunnen zingen. De cirkel duurt 2u en de prijs bedraagt 18€.

Bijkomende vragen: schonkenkris@gmail.com of 0476 05 04 91

Momenteel nog geen nieuwe klankcirkel gepland, bij interesse, stuur me een mailtje

Klankcirkel@home: wens je bij je thuis een klankcirkel te houden met een groepje gelijkgestemden, dan kom ik ter plaatse faciliteren. 

Kris Schonken

flow-facilitator 
0476/05 04 91

Contact