Op avontuur naar je eigen natuur

hervind je veerkracht en ervaar meer moeiteloosheid en flow

Kris Schonken

flow facilitator
0476/05.04.91

cordon bleu van knolselder en courgette

cordon bleu van knolselder en courgette

    knolselder schijven snijden beleggen met geraspte mozarella, gerookte ham en courgette kruiden met peper en 35 min in oven 180 graden wortelen snijden en stomen of koken rode ui en knoflook in olijfolie stoven spinazie snijden en op bord verdelen rode biet rauw of...

lunch-in-spinazie

lunch-in-spinazie

      Lunchinspiratie: spinazie, witloof, voorgekookte rode biet, boekweit, muhamara, zonnebloempitjes, walnootazijn, appelciderazijn. Smakelijk !        

hartig vieruurtje

hartig vieruurtje

    Rond 16u kunnen we al eens een energiedip ervaren... De neiging naar zoet kan dan groter worden... Maar op dat ogenblik vraagt ons lichaam eigenlijk eerder om een zoute snack... Deze artisjok met tapenade is bijvoorbeeld een mogelijkheid    ...

feestelijke lunch

feestelijke lunch

    Deze combi van vier ingredienten: gerookte zalm, advocado, cresson en tzatziki is een heerlijke basis voor een gezonde lunch. Je kan dit bijvoorbeeld combineren met een paar zelfgemaakte boekweit-zaden crackers of havermout, quinoa -zadencrackers (spar)...

koffiegebakje

koffiegebakje

een lekker gebakje dat niet te zoet is en ook als ontbijt kan gegeten worden en zonder het te weten krijg je hiermee ook een portie groenten binnen… rara welke groente is er in dit bakseltje verstopt?