Op avontuur naar je eigen natuur

hervind je veerkracht en ervaar meer moeiteloosheid en flow

Kris Schonken

flow facilitator
0476/05.04.91

ingrediënten

  • 2 courgetten
  • olijfolie
  • 400g spinazie
  • 1 teentje knoflook (geperst)
  • 175g ricotta
  • 1 bokaal rode bonen
  • tomatenpassata
  • basilicum of oregano (gedroogd of vers)
  • 60g parmezaanse kaas
  • peper
  • zeezout
  • gemende sla: zie recept 5 smaken salade

 

aan de slag

  • snijd de courgette in de lengte in dunne plakjes. Je kan hiervoor een dunschiller gebruiken
  • roerbak de spinazie in  olijfolie (koffie lepel) tot hij geslonken is
  • voeg de knoflook en ricotta toe
  • kruid de tomatenpassata met peper en zout, basilicum of oregano en voeg de rode bonen toe
  • bouw de lasagna op telkens in volgende lagen: tomatenpassata, courgetteplakjes, spinazie-ricotta mengsel en eindig met de geraspte parmezaanse kaas
  • wanneer alle lagen klaar zijn zet je de lasagna gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden
  • serveer met een gemende sla

Buon appetito!

 

 

Share This