Op avontuur naar je eigen natuur

hervind je veerkracht en ervaar meer moeiteloosheid en flow

Kris Schonken

flow facilitator
0476/05.04.91

Benodigdheden

  • 135 g zonnebloempitten
  • 90 g lijnzaad
  • 65 g hazelnoten of amandelen
  • 145 g (volkorenhaver)
  • 2 el chiazaadjes
  • 4el psylliumvezels: dit ingrediënt is belangrijk het houdt al de rest samen – te vinden in biowinkel of DeNotenshop.be
  • 1tl zeezout
  • 1el agavesiroop
  • 3el gesmolten kokosolie
  • 350 ml water

Aan de slag

  • meng alle ingrediënten tot een samenhangende deegbal
  • doe het deeg in een langwerpige bakvorm en maak bovenzijde egaal met lepel met bakpapier en laat 2u staan
  • het deeg behoudt nu de vorm van het bakblik ook als je het er uit zou halen
  • bak 20 min in voorverwarmde oven op 175°
  • haal het broodje uit de bakvorm en leg het omgedraaid opnieuw in de over voor 20 tot 30 minuten
  • laat afkoelen en smullen maar!!
Share This